Søg uddannelse 👉
Kurser for ledige

Online grundlæggende programmering uddannelse for ledige

Længde
11 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid/deltid
Længde
11 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid/deltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Online grundlæggende programmering uddannelse for ledige

Er du nysgerrig og eksperimenterende? Drømmer du om at arbejde med programmering og digitale og teknologiske løsninger, hvor du får mulighed for at udleve din indre computernørd? Hvis du har klikket ja til begge punkter, er uddannelsen i grundlæggende programmering det rette valg for din nye karriere.

Drømmer du om en karriere inden for programmering, teknologi og IT? Vil du gerne lære at programmere? I så fald finder du den rette løsning her hos Nordic Online Academy.På vores grundlæggende programmerings uddannelse kan du studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

Med uddannelsen i grundlæggende programmering får du et solidt fundament, som gør, at du efterfølgende er klar til at eksperimentere endnu mere med programmering. Der er et stort fokus på, at undervisningen skal være sjov og lærerig, og der anvendes brugbare eksempler fra virkeligheden.

På uddannelsen i grundlæggende programmering er der ikke et krav til, at du på forhånd er dygtig til matematik eller teknik - her kan alle være med. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, og at du er motiveret for at lære.
Vi starter i det små med grundlæggende læring og introduktion til programmering og bygger løbende på i løbet af uddannelsen, med afsæt i hvordan en erfaren programmør tænker og løser problemer.

Programmør uddannelse på dansk og engelsk

Selvom sproget vi koder på er engelsk, så er alt undervisningen til at blive programmør på dansk og helt nede på jorden. Programmør uddannelsen tager udgangspunkt i JavaScript som kodesprog. Vores fokus er at gøre programmering ‘’let’’ at forstå. Som sagt, er vores programmering uddannelse for alle, der i første omgang har interessen. Resten får du, og udvikler du, i løbet af undervisningen.

I løbet af programmør uddannelsen kommer du til at skrive mange små programmer, hvor du skridt for skridt vil opleve, at du går fra begynder til programmør. Vi anvender brugbare teknikker og eksempler fra virkeligheden, som sikrer, at du nemt kan omsætte teori til praksis. Du vil derfor også kunne se en forskel i din personlige udvikling for hver øvelse, du gennemfører.

Målgruppe

Det eneste, du skal bruge for at kunne starte på uddannelsen, er en Mac eller Windows computer og viljen til at lære. Resten får du i løbet af uddannelsen for hvert modul, du gennemfører.

Pris

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Uddannelsen er ikke på positivlisten. Dog er det muligt at opnå en individuel godkendelse af uddannelsen hos sit lokale jobcenter, med afsæt i lovbek. nr. 548 om aktiv beskæftigelsesindsats. 

Totalprisen for uddannelsen lyder på 8.500 kr. Dog kan du som ledige tage uddannelsen gratis, såfremt du kan få den bevilliget. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Online grundlæggende programmering uddannelse for ledige
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på.  Oplev...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret