Søg uddannelse 👉
Kurser for ledige

Online Sexologuddannelse for ledige

Længde
12 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
12 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Sexolog

Sexologuddannelse for ledige 

Drømmer du om at hjælpe og guide andre gennem seksuelle udfordringer? Vil du hjælpe med at skabe forandring gennem samtaler om seksualitet? Og brænder du for at skabe større rum til at tale om seksualitet generelt? Så er sexologuddannelsen lige noget for dig.

Sexologuddannelse til ledige

Som sexolog beskæftiger du dig med sexologi, som er læren om menneskets seksualitet. Det kan være svært at definere helt præcist, hvad seksualitet er, fordi det er en gennemgribende del af så mange forskellige facetter af vores liv.

Seksualitet og sexologi handler om sex, men begrebet rækker langt videre end det. Der er utroligt mange forskellige lag i hvert enkelt persons seksualitet. Seksualitet handler både om behov, lyst, følelser, nysgerrighed, kærlighed, ømhed, fantasi, forførelse, status, moral, bekræftelse og identitet og meget, meget mere. 

Bliv klogere på hvad en sexolog laver

På vores online sexologuddannelse vil du lære om mange sexologi-faglige perspektiver. Du vil udvide din viden om sexologi, seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, seksuelle skyggesider, parforhold, krænkelser og overgreb.  

Med sexolog uddannelsen hos Nordic Online Academy får du desuden mulighed for at oprette 1 års gratis medlemskab hos Dansk Behandlerforbund. 

Det bedste fra to verdener

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

På uddannelsen som Sexolog for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Målgruppe

På uddannelsen er der ingen krav til tidligere erhvervserfaring eller uddannelsesmæssig baggrund. Det væsentligste er, at du har interesse og lyst til at arbejde professionelt med sexologi efter endt uddannelse.

På uddannelsen er der primært deltagere fra følgende tre målgrupper: 

Terapeuter, behandlere og coaches:
Som ønsker uddannelsen som overbygning til deres nuværende kompetencer og benyttelse i egen praksis.

Sygeplejesker, pædagoger, lærer, socialrådgivere og sosu-personale:
Der i forvejen arbejder med mennesker og som ønsker styrkede kompetencer til benyttelse i deres nuværende virke.

Øvrige faggrupper:
Hvor den studerende opnår læring og nye kompetencer med afsæt i et ønske om brancheskifte. Herunder feks. i form af opstart af egen praksis indenfor området.

Eksamen og diplom

Ved endt uddannelse vil du modtage et diplom. 

Pris

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Uddannelsen er ikke på positivlisten. Dog er det muligt at opnå en individuel godkendelse af uddannelsen hos sit lokale jobcenter, med afsæt i lovbek. nr. 548 om aktiv beskæftigelsesindsats. 

Totalprisen for uddannelsen lyder på 26.500 kr. Dog kan du som ledige tage uddannelsen gratis, såfremt du kan få den bevilliget. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Online Sexologuddannelse for ledige
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
Tanja
5/5
24 aug 2023
Jeg kan kun varmt anbefale Nordic Online Academy

Jeg har fået alt den grundviden og de kompetencer af Kim, der er fagekspert og uddannelsesansvarlig for uddannelsen, der gør, at jeg er rustet til at kunne stå på egne ben. Har ...

Vis alt
Lena H, Vildbjerg
5/5
01 maj 2022
De bedste anbefalinger herfra.

Jeg har færdiggjort sexologuddannelsen hos Nordic Online Academy, som har været en rigtig god oplevelse. Det fungerer virkelig godt, at jeg har kunne logge ind når jeg havde tid...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på.  Oplev...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret