Søg uddannelse 👉
Kurser for ledige

Online Dekoratør uddannelse for ledige

Længde
10 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid/deltid
Længde
10 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid/deltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Online Dekoratør uddannelse for ledige

Drømmer du om at forvandle butikker til magiske kunstværker, der tiltrækker øjnene og lader kunderne opleve en verden af æstetik? Vil du lære kunsten at præsentere produkter på en måde, der fanger fantasien og øger salget? Så er vores online dekoratør uddannelse lige noget for dig!

Dekoratør uddannelsen er en spændende og inspirerende rejse ind i en verden af visuel fortryllelse. Vores dekoratør uddannelse er dit springbræt til en karriere, hvor du ikke kun skaber æstetiske og smukke butiksmiljøer, men også forstår psykologien bag salget og kundernes beslutningsproces.

Vi lærer dig at forvandle butikker, showrooms og vinduer til kunstværker med brugen af visual merchandising. På vores dekoratør uddannelse lærer du at udnytte lys, farver og miljø til at skabe en magnetisk tiltrækning, der fanger øjnene og hjertet hos kunderne. 

Dekoratørfaget handler ikke udelukkende om at skabe flotte dekorationer. Det handler i første omgang om at forstå kundernes købsadfærd og dermed motivere dem til at foretage køb. Vores dekoratør uddannelse giver dig værdifuld indsigt i, hvordan du omsætter dine kreative idéer til målbare resultater.

Slip din kreativitet løs på en dekoratør uddannelse

I løbet af uddannelsen opfordrer vi til naturlig nysgerrighed inden for faget. På den måde er du altid er et skridt foran og ved, hvad der rører sig i branchen. Dekoratør uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere, hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vi er med dig hele vejen, både før, under og efter endt uddannelse, hvor vi står klar til sparring og besvarelse af eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs. 

Du bliver klar til at lade din kreativitet blomstre, og du kan være med til at skabe den næste store visuelle oplevelse i butikkerne i et arbejde som dekoratør.

Det bedste fra to verdener

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

På uddannelsen som dekoratør får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før og efter dit uddannelsesforløb.

Eksamen og diplom

Du vil løbende blive testet i den viden, som du opnår i løbet af dit studie. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af dekoratør uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har opnået.

Pris

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Uddannelsen er ikke på positivlisten. Dog er det muligt at opnå en individuel godkendelse af uddannelsen hos sit lokale jobcenter, med afsæt i lovbek. nr. 548 om aktiv beskæftigelsesindsats. 

Totalprisen for uddannelsen lyder på 14.500 kr. Dog kan du som ledige tage uddannelsen gratis, såfremt du kan få den bevilliget. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Online Dekoratør uddannelse for ledige
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på.  Oplev...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret