Søg uddannelse 👉
Kurser for ledige

Online Fotografuddannelse for ledige

Længde
4 uger
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
4 uger
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Online Fotografuddannelse for ledige

Drømmer du om at udfolde dig kreativt gennem kameraet? Er du nysgerrig på kameraets mange muligheder? Og brænder du for at skabe visuelle produkter, som siger mere end 1000 ord? Så er fotografuddannelsen lige noget for dig..

Bliv fotograf

Er du én af dem, der ser billeder og detaljer alle vegne? Og har du lysten og ambitionerne til at arbejde med fotografering professionelt? Så er fotograf uddannelsen hos Nordic Online Academy det helt rigtige sted for dig at starte.

Det at fotografere er en kundskab, der blander teknik og kreativitet, og hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Med vores fotograf uddannelse opnår du alle de nødvendige kompetencer, der sikrer, at du kan arbejde som fotograf, når du er færdig med uddannelsen. Det er op til dig, om det skal være nogle intense uger eller et år med ekstra mange praktiske opgaver. Til gengæld kan vi garantere, at du vil lære mere om dig selv og din kreativitet i løbet af hvert modul på uddannelsen.

Du vil lære om fotografiets generelle principper og retningslinjer. Samtidig vil du på vores fotoundervisning opnå værktøjer og kompetencer til at styrke hele processen omkring dit arbejde med fotografering i fremtiden. Du begynder med fotoforståelse, professionel lyssætning og fortsætter med at få den nødvendige viden om optimal proces og output i efterbehandlingsprocessen, der senere kan tilpasses dit eget kamera.

Med fotograf uddannelsen fra Nordic Online Academy kan du studere når du vil, hvor du vil og i det tempo, der passer dig. Efter endt uddannelse vil du have opnået kompetencer og læring, som sikrer at du kan stå på egne ben i arbejdet som professionel fotograf, som enten ansat i en virksomhed eller som selvstændig indenfor faget.

Det bedste fra to verdener

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

På uddannelsen som fotograf for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før og efter dit uddannelsesforløb.

Som en del af fotografuddannelsen for ledige vil du

  • Blive i stand til at arbejde professionelt med fotografering 
  • Opnå forståelse af fotografiets principper,  retningslinjer, og lyssætning. 
  • Være i stand til at stå på egne ben i arbejdet som fotograf

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med fotografering, som enten selvstændig fotograf eller ansat i en virksomhed. 

Da uddannelsen favner fotografiske principper og teknikker på et grundlæggende niveau, så er der ingen formelle krav til tidligere erfaring indenfor fagområdet. På uddannelsen deltager både personer, som i forvejen har erfaring med fotografering på hobbyniveau, samt helt nye personer inden for området.

Uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et digitalt spejlreflekskamera (DSLR) eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner fotografiets principper og teknikker på et helt grundlæggende niveau og der er derfor intet formelt krav til deltagerens erfaring eller udstyr. 

Eksamen og diplom

Du modtager et diplom efter endt uddannelse. 

Pris

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Uddannelsen er ikke på positivlisten. Dog er det muligt at opnå en individuel godkendelse af uddannelsen hos sit lokale jobcenter, med afsæt i lovbek. nr. 548 om aktiv beskæftigelsesindsats. 

Totalprisen for uddannelsen lyder på 17.00 kr. Dog kan du som ledige tage uddannelsen gratis, såfremt du kan få den bevilliget. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Online Fotografuddannelse for ledige
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 4 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
Nikolaj C
5/5
14 apr 2023

Synes uddannelsen er grundlæggende og uddybende i alle faser og der er taget højde for at brugeren ikke er online hele tiden og på bestemte tidspunkter.

Karina S
4/5
01 apr 2023
Søren D
5/5
01 apr 2023

Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en mass...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på.  Oplev...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret