Søg uddannelse 👉
Kurser for ledige

Online Videograf uddannelse for ledige

Længde
17 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid/deltid
Længde
17 Lektioner
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid/deltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Videograf

Online Videograf uddannelse for ledige

Er du fascineret af de mange muligheder, der ligger i videoproduktion? Og har du en passion for at skabe visuelle fortællinger, der fanger målgruppens opmærksomhed? Så er vores uddannelse som videograf lige noget for dig.

Er du konstant inspireret af verden omkring dig og ønsker at udforske videoproduktionens mange facetter? Så er vores online videograf uddannelse hos Nordic Online Academy det perfekte sted for dig at begynde din rejse. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring på hobby-niveau, er vores uddannelse skræddersyet til at dygtiggøre dig inden for videoproduktionens verden.

Videoproduktion er en kunstform, der balancerer tekniske færdigheder med kreativitet, og med vores uddannelse kan du dyrke begge dele.

Gennem vores videograf uddannelse vil du tilegne dig alle de nødvendige færdigheder og kompetencer inden for videoproduktion, video redigering, video kommunikation, der kræves for at arbejde som videograf. Vores fleksible uddannelsesforløb giver dig mulighed for at studere, når det passer ind i din hverdag, med ekstra fokus på praktiske opgaver, som udfordre og udvikler dig. 

Du vil blive introduceret til grundlæggende principper inden for videoproduktion og lære teknikker til at mestre hele processen fra optagelse til efterbehandling. Fra forståelse af kamerateknikker og professionel belysning til avanceret postproduktion og redigering, vil vores online undervisning give dig de nødvendige værktøjer til at skabe imponerende visuelle fortællinger.

Målgruppe

Videofotograf uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et kamera der kan optage video, heraf helst et DSLR, et mirrorless, et decideret videokamera eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner videofotografens grundprincipper og teknikker på et helt grundlæggende niveau, og der er derfor intet formelt krav til deltagernes erfaring eller udstyr.

Eksamen og diplom

I løbet af vores online uddannelse vil du løbende blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test. Du skal bestå disse tests, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af videograf uddannelsen, samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Pris

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Uddannelsen er ikke på positivlisten. Dog er det muligt at opnå en individuel godkendelse af uddannelsen hos sit lokale jobcenter, med afsæt i lovbek. nr. 548 om aktiv beskæftigelsesindsats. 

Totalprisen for uddannelsen lyder på 16.000 kr. Dog kan du som ledige tage uddannelsen gratis, såfremt du kan få den bevilliget. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Online Videograf uddannelse for ledige
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på.  Oplev...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret